Dammn

För en Vecka sedan ville du vara så mycket mera och idag vill du knappt vara vän..


Fail..

Hahaha sitter på arbetspasset och jobbar med matte för att få G i slutbetyg, och så va det någon jag inte kunde och så frågar jag min lärare eller lärare och lärare, studierektor. Och hennes MVG vs mitt IG så kunde hon inte det utan ja fick läsa i boken efter det, haha dagens fail.


hmm om jag hade ett barn..

( http://www.youtube.com/watch?v=bWGdeoGQIak ) lyssna på texten

Lite små saker

I mina ögon är du död men i mina tankar lever du..

Haha kollar på 2 1/2 män och lyssnar på bow wow.

Idag är jag förvirrad ledsen sur glad trött pigg fan vet jag.. inget kommer bli som förut men vi kommer alltid ha varandra..

Lite fakta om mig till er som inte vet vem jag är, jag heter filip bor i Växjö och fyller 16 år om 2 veckor ca. Jag är inte så lång 175 tror jag vill inte bli längre häller. Blev singel för ca 2 veckor sedan och det va inte jag som gjorde utan hon. Jag bor hemma men ska flytta ut i/efter sommar. jag tycker om musik, bilar och tjejer! Jag har bytt skola 5ggr och nu i sommar byter jag för min 6e gång och sista till Öland. På min fritid så är jag med kompis, spelar ps3 gillar och vara ute, köra cross och så.


Bakom molnen

Vi möttes bakom molnen och jag sa vad jag kände, du kolla bort, vi gick år var sitt håll, efter ett tag så möttes vi igen och du stannade kollade och sa. det är svårt att låta en idiot älska en men det är svårare att älska han tillbaka...

Om ett halv år så går vi åt varsitt håll och vi delar redan på oss vi kommer träffas på vägen och jag kommer ångra saker på vägen dit. Flera en idag. Men vad som än händer så kommer du att ha mig. Vi kommer inte ses fem ggr veckan och prata alla dagar, allt kommer se annorlunda ut. Ingen b-språk eller matte med varan ingen lunch eller kul men du kommer ha mig vid din sida när allting rasar ner.


0_O

Lalalalalong, Ja ha stot och väntade på bussen så klinga telefonen och så stod de att det inte blev något 0.O men det är sång som händer. Så jag ringer kompisar och frågar vad dom gör men bror är så jävla tjock så han pallar inte och andra va inte hemma så det lär väll bli en hemma kväll. Så just nu kollar jag på Teen mom. Pappa är på stan och mamma hos kompis och johan någonstans tror jag. Lalalalala skit tråkigt kväll i allafall. Fuck you du ska va så sur och skit på mig så orkar jag inte med dig....... Förlåt mig för mina val det är inte ditt liv så det blir inte dina problem. Och det är ditt val och lyssna på mig så du vet det


Lördag eftermiddag/kväll

Jahaja. Trevligt, just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik oh väntar på att någon ska svara på var festen ikväll blir, ja har varigt taggad sen i torsdags fast det inte är en stor fest. Idag har jag inte gjort så mycket varigt ute och träffat bror, blir det inget nu så blir jag sur som fan på dig FELIX! Tack Fia för du fixat min blogg och så, kan aldrig tacka dig nog för allt det du gjort för mig, ger hela värden till dig om jag kunde bästa vän!! Men nu ska jag ut i mörkret heh. Fan va mörkt det är ute! 0.O längtar fortfarande till i sommar. Men nu ska ja ut, skriver kanske inatt eller imon något, se ya. Hejdå läsare.

Älskar den bilden


fredag kväll

hejsan nu är det fredag kväll och jag har lagat maten ikväll. kollade nyss på film men nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik ( http://www.youtube.com/watch?v=rEEZlInppIk ) och tänker lite, vill tacka fia för att ha fixat min blogg! blev väldigt glad att du tog din tid för min skull. längar till sommar och denna sommarn får det inte bli någon jävla torka! ja vissa fattar och vissa inte, längar till imon ska bli kul om det blir av, rikigt taggad på chill fest. fyller 16 år om typ 2 - 3 veckor så om 3 veckor blir det väll fest hemma hos mig.( http://www.youtube.com/watch?v=bYugSfbVgsY ) vill tillbacka till stockholm igen snart så åker jag. :)   (http://www.youtube.com/watch?v=HyO1dF-vIfE&feature=related ) värdens finaste låt lyssna! för er som inte viste så är jag halvt som halv uppvuxen i söderorter i stockholm och i vasastan stockholm. annas har jag alltid bort öster om öster i växjö i en bondby ända sedan jag föddes, på sätt och vis... idag har jag varigt i skolan, försovmig lite och så, mår inte bra idag häller men ja klarar mig. önska jag fanns där för dig idag bästvän! va ute en runda med mopeden med. men nu skiter jag i att skriva mera ikväll. kommer väll bilder imon och texter och masssa skit, godnatt, tack till era som läser min blogg!

Fixat bloggen

Hej Fia här !
Jag har nyss fixat Filips blogg lite granna. Hoppas han blir nöjd med detta för tillfället, vet inte redigt hur han ville ha det så det fick bli något enkelt. Får fixa den mer personlig sedan när jag har mer tid detta gjorde jag nu så han inte skulle ha en tråkig vit. Blev lite färg i det hela nu. Om ni inte ser designen tryck då på F5 så uppdateras sidan och då borde ni se den :)
jag kan inte förlåta dig för sveket du gav mig. Det tog
alldels för hårt på mig och jag hoppas du förstår det.
// Fia Arnoldson
(klicka på namnet
för att komma till
min blogg)

En skit söt bild på mig får ni med :)

Tårar

Att förlora en så bra underbar kompis som dig är nog typ det svåraste som hänt mig. Jag lovade dig att stå Vid din sida och det tänker jag göra, även fast vi flyttar till olika håll! Det är inte ditt fel, utan mitt! Vi hade drömmar och delade alla våra tankar och skit, du kunde prata om allt med mig och det kan du fortfarande! Även fast du krossat mig. Var mig själv med dig! Var den jag ska va. Kan fan inte leva utan en sån underbar person som du. Ja hoppas du läser detta, får detta går bara ut till dig! Jag älskar dig bästa vän! Tack för du har hjälpt mig så mycket under detta året! Hmm, du hade rätt, och jag hade fel, jag ångrade det och det andra du vet vilket, det som vi pratat om dom senaste dagarna. Du hade rätt om det med. Men förra året i början kommer aldrig komma ikapp mig! Jag saknar dig och jag älskar dig. Bästa vän. Ångrar igår och sommars. Hejdå ses bakom molnen


Misstag

Du rättar mina misstag och det gör du med glädje, du vet mina felsteg för du känner mig. Men jag kommer aldrig aldrig låta det förflutna komma ikapp. Somras är så långt bort och den nya våren är närmare. Hoppas du läser detta för detta är ett förlåt till dig över ett misstag som jag gjort, du har alltid stått hos mig och vid min sida men jag har varigt för blind att se dig för den du är. Hmm du betyder så otroligt mycket och man kan vara blind för att se vad man har förrän det är borta. Jag va blind att se och det va det största misstag av allt. Älskar dig bästa kompis Fia linnéa theresía Arnoldson! Tänker inte bli den jag en gång var! Känt varan i snart ett år och du är värdens bästa kompis!


Llalallongbong

Hej läsare! just nu ligger ja i sängen och lyssnar på musik, lyssnat på t pain hela dagen typ. i skolan to dag så hade vi SLÖJD tänk det ordet usch, gör en fotboll. Mulade FIA idag:D blev bara mulad en ggr. Efter skolan så tog man bussen hem med Agnes och så kollade vi på film i 2 timmar sen skulle hon hem 0.O hah du glömde mula mig  så när jag kom hem så åkte johan till tc med mamma pappa för kolla på skolan, så då va man hemma själv, och så skulle jag laga mat men jag tycket att jag är så lat så jag struntade i det. Tänker inte blogga om det jag gjorde sen, kanske därför jag har ont i huvudet nu. Fuck imon är det torsdag och då måste man vara glad och pigg och inte alls dålig.. Fuck my fucking life känner jag just nu. Ångra ångra ångra. Heh ska nog Sova nu trött... Men nu ska jag nog sova, lägger in mera imon kanske på arbetspasset i 2 timmar typ......... Godnatt läsare!


Jahaja

right now it feels like fuck to drink. But i did it so fuck it. So i say that I'am sorry and stuffs, but you and me knows that i donnt realy means it.


Stämmer!

Jag tycker detta stämmer och att Fia är bäst som hjälper en blyg kille!


Uffff tisdag..

Hejsan läsare! Idag är det tisdag och jag har fått mycket klart för mig, just nu ligger jag i sängen och kollar på amerikan pie (beta house) och lyssnar på mamma och hennes kompisar som sitter vid köket och babblar på. Idag hade jag sovmorgon och började 10:20 i stället för 8:20 vilket jag tycker är väldigt skönt! Nästa vecka så börjar jag 9:20 på tisdag, min tjocka katt ligger vid mina fötter och jag tror han kommer börja leka med mina fötter snart och bita mig i tårna. Skolans mat suger fortfarande inte alls gott. Ikväll blev det pasta sallad för jag stannade hemma, pappa bror skulle till farfar och äta Kina mat. Tror jag ska börja dejta och inte ha förhållande eller ja ni fattar! Jag har aldrig riktigt gjort det så det lär bli spännande!:) men nu ska jag ta och sova lägger kanske in ett inlägg imorgon vet inte riktigt om jag hinner ska göra andra saker :) men godnatt!


Lalala

Hej bloggen! Idag var jag väldigt glad av mig:) imon har jag sovmorgon det är sofft, bara för jag är bäst! Börjar ca 10:20 och slutar kl 4 en timme senare men jag känar en timme på det. Idag har jag varigt i skolan och träffat bästa kompis! Maten i skolan smakade skit. Efter skolan så hämtade mormor mig, Bor hos mormor och morfar ibland när jag känner för det. Senare när jag kom hem så skulle jag och johan (lillebror) ut och köra fyrhjulig med pulka efter det va jätte kul! Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska snart sova. Så godnatt! Skriver kanske inälgg imon eller något. Lilla Fia tycker min stavning är dålig men jag skiter faktiskt i det! Bild på nya skor som jag tänkt att skaffa nu till våren!


Haha bäst!


Älsklingen!

Ska sova. Innan så Va jag ute med värdens underbaraste moped! Du kommer aldrig svika mig och jag kommer inte svika dig, kör lite Lugnt och stilla i såhär 50-55 på en oskottad grusväg skulle den gick inte i 45 för den spann bara på snön, och så skulle jag bromsa in på en annan väg hem och bromsarna tog inte och den börja dra iväg på det hala underlaget.., så jag gasar och julen spinner den får gräp och kör iväg!:) just nu ligger jag i sängen och pratar med bästa Agnes!:) Imon blir det skolan och sen typ sova eller något kanske :) hej då lägger in mera imon kanske!:)


Godmorgon

Hej läsare! Kl är snart 11 och jag har redan ätit och varigt ute en runda. Har skottat hela framsidan på huset. Min feta katt ligger på min mage och tjockar sig. Idag ska ja ut och leta upp (storebror) och se om han fortfarande lever 0.o och så ska ja träna. Ja... men Nu ska ja gå! Hejdå kanske lägger upp upp ett till inlägg senare idag!


Skräp

Slänga det, slänga ut det ur mitt liv, ur mitt rum, ur mina rammar, ut ur mitt minne och mina fottografi ut ur albumet av detta kapitel, man vänder blad till en ny dag och tar nästa steg till nästa dam. Var jag en tittar så ser jag dig så jag slänger ut detta ur mitt liv så jag aldrig ser dig mer, och vänder blad till en ny dag i ett nytt kapitel i detta liv! (Tex by filip)


Lördag

Hejsan, kl är 13.05 och jag är med mina små kusiner som kommer hit till Växjö från Stockholm, idag ska jag inte alls göra så mycket. Detta blir bloggens första inlägg! Min kompis ville ta med mig på bandy men ja tycker det är en liten bögsport, men hon tycker det är jätte kul:) Det ska snöa fett mycket typ 10 meter snö! Men nu måste jag gå! Lägger ut mer inlägg underdagen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0